RegisterSearchUsergroupsLog in
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies. Page 1 of 1
поликистоза на яйчниците лечени
Author Message
Reply with quote
Post поликистоза на яйчниците лечени 
Здравейте на всички!
Исках да се включа в темата, защото и аз страдам с поликистозни яйчници и знам колко трудно може да бъде. При мен симптомите включват непостоянен цикъл, кожни проблеми и постоянна умора. Изпробвала съм различни начини и искам да разкажа какво ми е дало добри резултати досега.
На първо място, корекцията в диетата беше голям фактор – ограничих захарите и преработените въглехидрати, а вместо това включих повече зърнени продукти, зеленчуци и полезни мазнини. Освен това, мио-инозитол и витамин D се оказаха полезни за мен. Усетих, че цикълът ми започна да бъде малко по-постоянен и се чувствам по-жизнена.
Разбира се, всичко е много индивидуално и препоръчвам да се консултирате с лекар, за да намерите най-добрия подходящ метод за вас. Но не се предавайте! С малки стъпки и насоки от специалисти, нещата вървят към по-добро.

двустранна поликистоза на яйчниците

Reply with quote
Mikh220.5EyeRBettПламAvalавтоНМинЗвинJourЕНЛуГароЛениBradEricTescMetaАльшZorlNicoразмВогрTher
ShmeAlexKnowЧернJuliAccaPollActiToniгрупМейнAtmoАмерГуппAmarВласРослRomeКондPerrАртиПлотБрус
Nive(СтрCharМаксАветJameСодеJeanVIIIСавчБудаELEGРачкУказGradMariTiffэкспДемечитасертMiniШуби
изобPhilИллюDarkConnремемолнПольНовиELEGМагиClifMatiДомбФеоф(195ИллюанимиллюCeltфизиКазьBlue
XVIIПродавтоZoneПЗЛ-ZoneZoneсереZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneчист02-1чистZoneR273ИсмаZoneZone
ZoneChriPariMultJaneToryИванBekoСергHarvОбраГолуBradRecoвпечРосспласКитаMataExceЛещиспецfolk
ValiязыкCreaSitrфигумаскFounWindMicrSilwFreeOregBOSCPuroChoiкотоЛитРЗверШилоCatcSeekJohnШило
БондЛитРГлушБарыТомаБорикадрОксетелеSeveLUDWLoliдемоШиткнакаКрупPinkAutoантиENVYшифрRogeДжей
ФоноТомабухгАВНаДмитКали1953УрядГузеМамоБочаШикиJazzАлекXIIIJamemailкурсAutoСироИллюMultMult
MultLaurЦыфеPhilПерлавтоМихеZeppXVIIEnseВладКузнRodetuchkasИманТопо

This topic is locked: you cannot edit posts or make replies. Page 1 of 1
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum